Wat is BIAB?

Vanaf heden kunt u in de salon terecht voor een BIAB behandeling. (Builder In A Botlle) Maar wat houdt deze behandeling precies in? Dit ga ik u hieronder uitgebreid uitleggen.

BIAB is een flexibele en verstevigende gel, die wordt opgebouwdt tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden.  

BIAB is een stuk sterker als Gellac en zelfs sterker als Acryl waardoor de meeste nagelbijters hier niet eens doorheen komen! Ideaal. 

Niet alleen voor nagelbijters is deze behandeling een perfecte oplossing eigenlijk voor iedereen. Zowel voor mensen met probleem nagels als voor mensen met gezonden nagels omdat je nagels hier alleen maar sterker, mooier en gezonder van worden! En hoe fijn is het dat er een mooi kleurtje op zit voor een paar weken?

Gemiddeld blijft BIAB 3 tot 4 weken mooi zitten, echter worden nagelbijters aangeraden om eerder terug te komen zodat je het afbijten voor kan blijven!

Als laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten. Een echte aanwinst voor je nagels dus!

BIAB Prijzenlijst
Biab naturel                         €47,50
Biab color                              €55,00
Biab naturel opvullen        €39,50
Biab color opvullen            €47,50